Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Irský sodný chléb tmavý

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

arrefeena

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 354 kJ /
2 236 kcal
Bílkoviny80,64 g
Tuky17,41 g
Vláknina19,95 g
Cholesterol 32 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy429,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience odvážíme a vložíme do domácí pekárny na program těsto nebo pizza (takový program který hned hněte). Krok 2: Necháme pekárnu smíchat ingredience a velice krátkou chvíli těsto hníst, ale jen do té míry, aby drželo pohromadě. Krok 3: Nechceme aby se vytvořilo příliš lepku a chléb byl tuhý. Krok 4: Pekárnu vypneme a přeřídíme na program Pečení. Pečeme hodinu až hodinu a půl dle výkonu pekárny. Po dopečení chléb vyklopíme a necháme jej vychladnout na mřížce.

Zveřejněno 29. 12. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Irský sodný chléb tmavý

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VKMv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Irský sodný chléb tmavý

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VKMv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
irský chléb, irsky chleb v domaci pekarne, irský pohankový chléb, domácí irský chléb, irský sodný chléb, irský chleba z jogurt, domácí chléb se jedlou sodou, jedla soda a domaci pekárna, chleba z domácí pekárny s jedlou sodou, domácí chléb ze sodný, irsky chleba, irska pekarna, irský chléb s jogurtem, irský chléb se semínky, sodny irsky chlieb, irsky chleb z jogurtu, recepty na domácí tmavý chléb

Suroviny:
celozrnná hrubá mouka, mouka hladká, podmáslí, sůl, soda jedlá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu