Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové karbanátky z mražené zeleniny

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Seagull-petr

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 263 kJ /
780 kcal
Bílkoviny39,92 g
Tuky26,07 g
Vláknina10,65 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,89 g
Sacharidy92,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mraženou zeleninu podusíme na másle do změknutí, rohlíky nakrájíme a rozmočíme v mléce, vše smícháme (zeleninu, koření, vejce, mouku, solamyl), vytvoříme hustější těsto a mokrýma rukama vymodelujeme malé karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme do růžova. Krok 2: Podáváme s kaší, bramborem nebo jen tak. Dobrou chuť!

Zveřejněno 4. 1. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové karbanátky z mražené zeleniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/64Ql

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové karbanátky z mražené zeleniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/64Ql

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zeleninové karbanátky, mražená zelenina na másle, zeleninové karbanátky recept, recept na zeleninové karbanátky, recept na mrazenou zeleninu, zeleninové recepty, zeleninový karbanátek, placičky z mražené zeleniny, jak udělat ze zeleniny karbanátky, recepty na mrazenou zeleninu, zeleninové karbanátky, zeleninový karbanátek recept, zeleninové placičky z mražené zeleniny, karbanátky ze zeleniny, karbanátky na mraženého zelenině, top recepty zeleninové karbenatky, mrazena zelenina priprava, zeleninove karbenatky s vlockama mrazena zelenina, recepty na mraženou zeleninu se žampiony, recepty zeleninové karbanátky

Suroviny:
směs zeleninová mražená, máslo, cibule, rohlík, vejce, solamyl, mouka, mléko, koření zeleninové, sůl, olej

Přidat fotografie receptu