Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpálíme pánev. přidáme máslo, nakrájenou cibuli a česnek.
Krok 2: Přidáme osoleného a opepřeného kapra. Polijeme šťávou z citronu.
Krok 3: Až je kapr hotový tak ho vytáhneme z pánve, doděláme cibuli a česnek, na pánev přidáme petržel.
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Moje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Nejnovější recepty
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Odpalované věnečky
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční mazanec s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
veronika_straka před 13 minutami
Hrnková bábovka
v.jitka@email.cz před 25 minutami
Vaječná tlačenka
Kristyna29 před 40 minutami
Kávové řezy s tvarohem a marmeládou
Leni1970 před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Fitulka před 2 hodinami
Rybí filé se sýrem
Fitulka před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
Danoouch před 2 hodinami
Cuketová polévka s kukuřicí
Danoouch před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Toga71 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
kapr po židovsku,
kapr recepty,
kapr pečený na kameni,
facebook,
rybí polévka z kapra,
kapr po židovské ihnačak,
smažený kapr recept,
h a m.cz,
kapr po cikansku,
kapr po židovsku,
kapr nejlepší recepty,
kapr smaženy na kameni,
nejlepší recept na kapra,
recept kapr
Suroviny:
kapr,
cibule,
česnek,
máslo,
sůl,
petržel,
pepř,
citron
Komentáře (4)