Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejeme olivový olej, přidáme k němu nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Po chvilce vmícháme nakrájený pórek. Ten necháme ještě cca 3 minuty restovat a poté vše zalijeme vodou.
Krok 2: Přidáme zeleninový bujón a vaříme do změknutí pórku. Nakonec polévku rozmixujeme tyčovým mixérem na hladký krém a ochutíme ji solí a pepřem.
Krok 3: Před podáváním polévku pokapeme citronovým olejem, posypeme nakrájeným pórkem a můžeme podávat.
Zveřejněno 4. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém s citrónovým olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PV3
Moje poznámka
Pórkový krém s citrónovým olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PV3
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 11 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 4 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 4 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 4 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 5 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 6 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 7 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 9 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 9 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 10 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 10 hodinami
Suroviny:
pórek,
voda,
cibule,
olej citronový,
bujón zeleninový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (2)