Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

RAW pohanková kaše s mandlovou smetanou

Hodnocení receptu je 3,8 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Susa Susa

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 732 kJ /
892 kcal
Bílkoviny25,88 g
Tuky33,63 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy111,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohanku nasypeme do větší mísy, zalijeme ji vodou a necháme ji přes noc namáčet. Ráno vodu slijeme a pohanku vsypeme do mixéru. Přidáme mandlovou smetanu nebo rostlinné mléko, skořici, arašídové máslo a slunečnicová semínka. Vše rozmixujeme na jemnou kaši. Krok 2: Pokud se Vám bude zdát kaše hustá, přidejte ještě trochu mléka nebo vody. V případě potřeby můžete kaši dosladit stévií nebo medem. Krok 3: Před servírováním kaši ozdobíme nepraženými kakaovými boby a oříšky.

Zveřejněno 4. 2. 2016

Poznámka autorky Susa

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

RAW pohanková kaše s mandlovou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0PJX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

RAW pohanková kaše s mandlovou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0PJX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
namáčení pohanky, raw kaše, pohanka, pohanková kaše recepty, pohanka namáčení, jak namáčet pohanku, pohankova kasa s hruškami, jak dlouho namačet pohanku, pohanková krupice namáčení, pohanková kaše s česnekem

Suroviny:
pohanka, smetana, skořice, máslo arašídové, semínka slunečnicová, boby kakaové, oříšky kešu

Přidat fotografie receptu