Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampionová bruschetta s ricottou a tymiánem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Susa Susa

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 767 kJ /
422 kcal
Bílkoviny30,34 g
Tuky22,22 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy20,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žampiony očistíme a nakrájíme na kostičky. Krok 2: V pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, přidáme nakrájené žampiony, rozmačkaný česnek, tymián, sůl a vše orestujeme. Krok 3: Bagetu nakrájíme našikmo na plátky a vložíme ji do předem vyhřáté trouby. Jakmile bageta zezlátne, vytáhneme ji z trouby a lehce pokapeme olivovým olejem. Krok 4: Každý plátek namažeme ricottou, nahoru navrstvíme žampionovou směs a vše posypeme strouhaným parmezánem. Podáváme teplé.

Zveřejněno 20. 2. 2016

Poznámka autorky Susa

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampionová bruschetta s ricottou a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/njv4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampionová bruschetta s ricottou a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/njv4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
bruchetta, zampionova brucheta, zampionova bruchetta, žampiony s tymiánem, recepty s ricottou

Suroviny:
chléb bílý, žampióny, sýr ricotta, česnek, parmazán, ghee, tymián čerstvý, sůl mořská

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu