Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na zeleninovém lůžku

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 258 kJ /
1 018 kcal
Bílkoviny99,90 g
Tuky52,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve smícháme ingredience na marinádu a do ní vložíme krkovičku nakrájenou na kostky, marinujeme alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc. Krok 2: Nádobu vytřeme tukem nebo vylijeme olejem. Dno vyložíme brambory nakrájené na tenké plátky. Osolíme a posypeme kmínem. Krok 3: Očištěný pórek nakrájíme na kolečka (i se zelenou částí). Zelí rovněž očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Krok 4: Obojím poklademe brambory. Zlehka osolíme, opepříme a posypeme kořením na Grilovanou zeleninu. Krok 5: Na zeleninu vložíme maso i s marinádou. "Pomalíme" na High stupeň 4 a ½ hodiny. Můžeme v závěru zahustit. Krok 6: U nás si větší jedlíci přáli ještě těstoviny. Jinak stačí bez přílohy.

Zveřejněno 23. 1. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na zeleninovém lůžku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrnV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na zeleninovém lůžku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrnV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Jiří Žilavý 25. 1. 2016 01:29
Vypadá to dobře. Vyzkouším.

Děkuji vám a zkuste :-K:-K:-K

Mám rada všetko, kde sú zemiaky. :yes:;-)

:-p:yes:

raději s bramborama.

Mňamka :-p:yes::yes:

Tématické fráze:
krkovička se zeleninou, recepty z krkovice, krkovice recept, adamova krkovička, krkovička na bramborách pomalém, krkovička se zeleninou v v pomalém hrnci, krkovička v pomalém hrnci se zelím a bramborami, krkovička s těstoviny, krkovička na zelenině, čerstvé zelí zapečené s krkovičku, krkovička na špenátovém luzku

Suroviny:
brambory, pórek, zelí bílé, krkovice vepřová, kmín drcený, sůl, koření grilovaná zelenina, tuk, víno červené suché, koření adamovo žebro, pepř citronový, paprika sušená pálivá

Přidat fotografie receptu