Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové závitky plněné fazolovými lusky

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie55 kJ /
13 kcal
Bílkoviny0,06 g
Tuky1,00 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety očistíme a rozklepeme. Každou osolíme a potřeme lžičkou Harissy. Krok 2: Na každý plátek položíme několik fazolových lusků a zavineme. Závitky zajistíme provázkem nebo jehlou. Krok 3: V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka orestujeme. Krok 4: Podlijeme vývarem, přidáme passatu, tymián, přikryjeme a dusíme na mírném ohni doměkka. Krok 5: Jestliže nám zbydou fazolky, přidáme je ke konci do omáčky a krátce povaříme.

Zveřejněno 28. 1. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové závitky plněné fazolovými lusky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgAA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové závitky plněné fazolovými lusky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgAA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (21)

Taky líbí :-p:yes:

cathleen: děkuju:-K
jak jsem se teď dívala na své příspěvky z dnešního rána - tak tam mám tolik překlepů,:-8 asi jsem ještě nebyla při smyslech:-D

Nádherné a určitě výborné, Maruško!:yes::yes:

Už jsem podruhé odstranila recept z Podobných, který má společné s tímto opravdu jen ty fazolky. Fazolky jsou v něm se sýrem, zabalené do šunky , obalené v trojobalu a osmažené jako řízek. Nejsem na Podobné recepty háklivá, ale všechno má své hranice. Prosím toho snaživce, aby mi sem už tento zmíněněný recept nepřidával a zkusil se naučit rozlišovat mezi surovinami a připravou pokrmů. Díky;-):-))

Jiří ŠIROKÝ: zdravější na páře to asi bude, ale já toho oleje používám málo, tak to zase tak velký rozdál nebude;-)

Jiří ŠIROKÝ 3. 2. 2016 17:58
Postup stejný jenom místo smažení na oleji je zdravější i dobřejší dělat to 45 minut v páře.

enynka1: Harissa je dost pálivá, ale je jí tam jen trochu, ale každý podle své chuti;-):-)

Kroupovka: děkuju za krásné fotky;-):-)

maiva:moc děkuju:-):-K

Kroupovka: to mě moc těší, děkuju:-)

měli jsme výtečný nedělní oběd, neměla jsem harisu, tak jsem si upravila omáčku po svém (cibule, česnek a koření na maso "medvědí grilovací). Kluci jen mlaskali. :-p

Moc pěkný recept:-p+:yes:klasicky super foto Maruško:yes:

Děkuju:-):-K

Maruško, velmi zdařilá krmě ;-):-K +8:yes:

Dala bych si s chutí :yes::yes:+

Hezké jako vždy :yes:

Pochutnala bych si :yes:

Moc děkuju, přivádíte mě do rozpaků,:-8 ale mám radost;-):-):-K

Maris, Ty jsi v kuchyni kouzelnice :-):yes:

Není nic od tebe, co bych neobdivovala, takže jako obvykle:yes:

Minimalistické a pekné...:yes:

Tématické fráze:
vepřové závitky, vepřové s fazolovými lusky, plněné vepřové závitky, veprove maso s fazolovymi lusky, vepřové závitky recept, vepřová kotleta plněná fazolemi, vepřové závitky recepty, plněné kotlety recepty, fazolové lusky recepty, vepřový plátek na fazolových luskach, recept na kotletu s fazolovimy lusky, fazolové lusky-recepty, vepřové závitky s fazolemi, veprove s fazolovimy lusky, vepřové závitky plněné paprikou, plněné vepřové závitky z kotlety, vepřový závitek plněný, vepřové plátky s fazolovými lusky, pokrmy z fazolových lusků

Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti, lusky fazolové, harissa, pyré rajčatové, vývar drůbeží, tymián čerstvý, sůl, olej olivový

Přidat fotografie receptu