Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na pórku

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 048 kJ /
490 kcal
Bílkoviny85,32 g
Tuky12,94 g
Vláknina4,03 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy7,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V misce si smícháme koření a kostky masa v tom obalíme, necháme odležet. Krok 2: Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli, česnek. Krok 3: Půlku bílé a zhruba třetinu zelené části pórku nakrájených na kousky, zatáhneme na něm maso. Krok 4: Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Krok 5: Na konci přidáme zbylý pórek. Krok 6: Podáváme s rýží, těstovinami nebo bramborami.

Zveřejněno 2. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Qnj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Qnj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (43)

anellofaron: sto lidí, sto chutí ;-);-);-), děkuji za vyzkoušení.

anellofaron 14. 2. 2016 10:52
no já jsem to dneska uvařila(řídila jsem se hlavně podle vašich velmi pochvalných recenzí) a zase tak moc jsem to nevychvalovala,mi víc chutná na stejný způsob s hlávkovým zelím a nebo taky s kapustou.

cecilka: asi jsi četla někde jinde - nikomu talíř nevadí (neprekáža), naopak!
Jídlo je jednoduché, už podle odhadu moc dobré a je krásně naservírované:yes:

cecilka:;-):yes:

Vázené diskutujúce/i, preco vám prekáza práve tanier, na ktorom je jedlo sevírované:-? Nebolo by lepsie najprv recept vyskusat a potom hodnotit:-?:-?:-? A maiva, skuste dodrziavat hesla, ktore mate na svojom profile:-!;-)

Jo a zapomněla jsem, že ještě dávám hořčici, doporučuju vyzkoušet :-p

spagetka: Ještě, že já mám každý talíř jiný.:-D. Já se tady směju, jak koza. Každý z nás se tady něco naučil, že jen ty bys zůstala za opicema? Bože můj...

nomada: Ty chudero, to byl fakt dotaz k jídlu :no:

MajkaM: díky:-K:-K
cecilka: vepřové použij jakékoli - plecko třeba

:-p:-p:-p, vyskusam, ale z bravcoveho bocika, chvostiky su u nas uzkoprofilovy, ba az podpultovy artikel:-((

Jednoduché a určitě dobré. Mám ráda takové recepty.:-K

casino: maiva ale názor nezměnila, jestli jste to nepochopil, no nic, tohle je fakt do nebe volající, ještě že sem nedávám recepty, tady se člověk octne na pranýři ani neví jak:-//

Děkuji vám :-K:-K.

Petra:
Milá Petro, jenom idiot nemění názor...;-)

maiva: Tak buďto si stojíte za svým nebo ne, pokud ne tak nepruďte. Stále totiž nechápu, jaký je rozdíl mezi tímhle a jinými recepty oné autorky! Zřejmě vaše blbá nálada.

Angel 666: Zdržím se dalšího komentáře. Všechno je OK.

maiva: když se dívám na ostatní fotky špagetky, tak mi taky nepříjde, jako Petře, že by bylo nějak "jiné", než její ostatní fota.

maiva: Mě by zajímalo co myslíte tím, že je tohle jídlo o level jinde. Koukala jsem na ostatní recepty a nepřijde mi.

:-p mňam:yes:

Maso na pórku je moc dobré :-p:yes: A čím méně se ochucuje, tím víc dostanou šanci vyniknout základní ingredience. Hezky naservírováno, nepohrdla bych ;-)

Angel 666:Angel, máš jistě pravdu, ale rukopis autora za ty leta je snad poznat;-)Tohle jídlo je o nějaký level jinde.
Jinak recept je jistě dobrý:-p

Někdy je jídlo prostě fotogenické a někdy, i když na chuť výborné, tak na talíři nevypadá vábně :-)).
Tenhle recept je pěkný a i evidentně fotogenický ;-):yes:

Také dělám na pórku, ale spíš kuřecí na kousky. Přidávám sojovku... bez té to není ono... :-p Co je to za hloupou diskuzi, někdy se fotka povede líp, někdy hůř, někdy to jídlo vypadá nádherně, někdy je chuť lepší než vzhled - pomazánka z mlíčí prostě na pohled moc hezky nevypadá, ale na talíři je to vyfocené hezky (tu fotku po smíchání v misce bych už nedávala, kdyžtak bych pomazánku přendala do čisté misky). Tak co řešíte.

spagetka: Nerozumíme si. Když srovnám úhledně upravený tento talíř a ten například dnešní s pomazánkou, vidím velký rozdíl. Proto mě napadlo se zeptat. Nejde o ostrost fotky nebo tak, ale o prezentaci a ochucení jídla. Je to samozřejmě Vaše věc :-K

spagetka: neurazilo, rozesmálo :-))
A jinak mám tady stejný názor jako čokoládka, ale to už jsem ti přeci psala včera.

Ja jsem se ted schvalne divala a ten bily talir ma spagetka u x receptu, casto i u receptu, kde ma fotopostup pripravy, pomaly hrnec atd.Asi by me take tahle diskuze mrzela.

Recept si zaslouzi bod-nepreplacana dobrota, navic moc pekne a vkusne naservirovana.Tohle se opravdu hodne povedlo:yes:.

cathleen: já chápu, ale do prčic práce, promiň, co s tím mám dělat? Vařím a fotím sama, nikdo to za mě nedělá. Tečka. nechci rozviřovat zas bbé diskuze, ale bránit se teda budu. Řekneš mi, o co tu jde? Řada lidí se ve focení zlepšila, to je snad normální ne? A nezlob se, tebe by toto podezření neurazilo? Mne by nenapadlo ti napsat, hele, ta fotka je moc pěkná, ta není tvoje.... Fakt ne. na to si tě totiž dost vážím a věřím ti, já ano. nemám ve zvyku podvádět. Hezký den.

spagetka: kruciš, kdo tu mluví (píše) o chybě?:-//
Říkám, že je tahle prezentace jiná než tvoje dnešní mlíčí. Tečka.

nomada:chááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a jak mám dokázat vážená dámo, či muži, že jsem vařila já? Pozvat vás na kafe? Klidně.

cathleen: A nemůže to být tím, že mám od vánoc nový foťák, protože mi starý dosloužil, tenhle umí líp a nechceš třeba uznat, že i já se mohu lecčemu přiučit i třeba tu? To je fakt chyba????:-O:-O:-O:-O

spagetka: nesměj se, mě napadlo totéž:-p Talíř vidět netřebuji - vždyť i kdyby vařila dcera nebo sousedka, je to fuk - recept je to pořád pěkný.
Jen to prostě není tvůj rukopis;-)

nomada: :-) Mám tanierov 7 sád, klasického tvaru, + biele atypické 3 z Kiku. A môžem ti povedať, že to isté jedlo na rôznom tanieri vyzerá úplne inak. Takže varí mi to 10 rôznych ľudí ? Mať tak tvoje problémy...;-)

spagetka: Odpověděla jsem si sama - takže jídla nevaříte ani neservírujete Vy - myslela jsem si to ;-) Tento recept je povedený, chutnalo by mi.

nomada: blbej dotaz to fakt je, odpověděla jste si sama. Když Vám teď předhodím onen čistý bílý talíř na fotce, tak napíšete, že stejně není můj:-D:-D:-D:-D. Takže vo co gou??????

Můžu mít hloupý dotaz? Kdo Vám vaří a servíruje jídla na bílých talířích? Rozdíl mezi nimi a Vámi připravenými jídly je natolik markantní, že mě napadá, že autorkou jídel na bílých talířích nejste Vy :-8:-8

Jana Remkova: Jani, ne, v normálním kastrolu, zhruba za 50 minut bylo maso měkké a dobré to fakt bylo ;-):-p

Dělala jsi v pomaláku? Paráda. Jednoduché a určitě dobré :-)

maris::-K:-K:-*

spagetka: právě proto je to výborné - protože to je jednoduché;-):-))

Díky moc a zkuste, je to výborné, ač jednoduché:-K:-K

Pěkný jednoduchý recept :yes::yes:

Tak to by se u nás taky mohlo:yes::-p

Anna Kocikova::-)mám stejný pocit:yes:

Mě by chutnalo:-pHezký recept i fotka:-K:yes:

Tématické fráze:
vepřové na porku, vepřové maso na porku, pórek recepty, vepřové maso na pórku recept, vepřové maso na na porku, vepřové v porku, recepty z pórku, veprové kostky na pórku, veprove porek, vepřový na pórku, vepřové maso v porku, veprove s porkem, vepřové na porku recept, vepřové maso s pórkem, porek recept, veprova na porku, recepty na pórek, recept na porek, vepřové naporku, recept vepřové na pórku

Suroviny:
maso vepřové, pórek, cibule červená, česnek, kmín celý, pepř, tymián, sůl, vývar, olej

Přidat fotografie receptu