Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 261 kJ / 3 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,45 g |
Tuky | 241,72 g |
Vláknina | 43,40 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 206,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme, osušíme, potřeme olejem smíchaným s utřeným česnekem a osolíme, opepříme. Brambory omyjeme a nakrájíme na čtvrtky či osminky, dle velikosti, osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kousky.
Krok 2: Vše rozmístíme do pekáče, podlijeme vínem a vývarem a pečeme v troubě předehřáté na 175 °C cca 40-50 min.
Krok 3: Poté vsypeme mražený hrášek a necháme krátce prohřát.
Zveřejněno 5. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře ala Vesuvio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QBZZ
Moje poznámka
Kuře ala Vesuvio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QBZZ
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 18 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 5 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 6 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 6 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 7 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 8 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 8 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 9 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 11 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 13 hodinami
Tématické fráze:
kure vezuvio
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř,
koření oregáno sušené,
olej,
česnek,
cibule,
víno bílé suché,
vývar,
brambory,
hrášek mražený
Komentáře (5)