Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 240 kJ / 1 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,64 g |
Tuky | 72,68 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 825 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 70,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonský cheesecake ze 3 surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxqE
Moje poznámka
Japonský cheesecake ze 3 surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxqE
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 40 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 43 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Tématické fráze:
japonský cheescake,
japanski cheesecake,
recepty dle surovin,
japonský chessecake,
forma na cheesecake,
japonský chesecake,
japonský koláč ze tří ingrediencí,
japonsky cheescace,
japonsky chassecake,
recepty dle suroviny,
japnsky cheescake,
recepty ze 3 surovin,
japonský citronový koláč,
recepty podle surovin,
cheesecake že tří ingrediencí,
recept dle surovin,
japonský chescake,
cheescake že tři surovin,
dobry cheesecake,
japonský chasekake
Suroviny:
vejce,
čokoláda bílá,
sýr měkký tavený
Komentáře (9)