Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,25 g |
Tuky | 15,05 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 555,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2Ol
Moje poznámka
Langoše III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2Ol
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 18 hodinami
Domácí houbová paštika se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno 7. 10. 2025 06:07:50
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 10 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 11 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 12 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 13 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 13 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 14 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 15 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 15 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 16 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 17 hodinami
Tématické fráze:
langoše,
langoše recept,
příprava langošů,
recept na langose,
nadýchané langoše,
recept langoše,
langoš recept,
langoše v prášku,
cesto na langoše,
langoš,
langoše z prášku do pečiva,
příprava langoše,
domáce langoše,
langose recepty,
recepty na langoše,
langose priprava,
langos recepty,
langoše s bramborou,
dobre langose,
priprava langosov
Suroviny:
mouka hladká,
brambory,
droždí,
cukr,
sůl,
voda
Komentáře (17)
pa.
A ak nemáme hladkú múku, kľudne dajte polohrubú.
Niekto zas robí cesto iba z múky, vody a droždia.
Pôvodne sa lángoše piekli z chlebového cesta pri pečení chleba.