Boloňské ragú z pomalého hrnce
Na dobré boloňské ragú potřebujeme kvalitní suroviny a dlouhou přípravu při nižší teplotě. S tím druhým nám pomůže pomalý hrnec. Výborné voňavé ragú plné dobrého masa a zeleniny podáváme s těstovinami.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 164 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,60 g |
Tuky | 12,86 g |
Vláknina | 16,16 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 46,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské ragú z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODMR
Moje poznámka
Boloňské ragú z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODMR
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 41 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 44 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Tématické fráze:
bolonska omačka v pomalem hrnci,
boloňská omáčka v v pomalém hrnci,
hovězí ragů v pomalém hrnci,
pomalý hrnec bolonská omáčka,
pomalý hrnec bolonska omačka recepty,
omácka bolognese v v pomalém hrnci hrnci,
pomalý hrnec recepty,
pomalý hrnec hovězí ragů,
hovezi ragu z pomalého hrnce,
bolonská směs recept v v pomalém hrnci,
bolonske ragu a tagliatelle,
recepty pro pomalý hrnec,
bolognese v pomalém hrnci,
vepřové ragú v pomalém hrnci,
recepty na bolonskou omáčku v pomalém hrnci,
bolognese z pomalého hrnce,
bolonsky hrnec,
hovězí na česneku v pomalém hrnci,
hovězí v pomalém hrnci,
bokonska omacka z pomaleho hrnce
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče,
cibule,
víno červené,
mrkev,
celer,
česnek,
koření italské bylinky,
cukr hnědý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)