Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boloňské ragú z pomalého hrnce

Na dobré boloňské ragú potřebujeme kvalitní suroviny a dlouhou přípravu při nižší teplotě. S tím druhým nám pomůže pomalý hrnec. Výborné voňavé ragú plné dobrého masa a zeleniny podáváme s těstovinami.

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Doba přípravy 380 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 360 min

380 min (20 min příprava + 360 min tepelná úprava)

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 164 kJ /
756 kcal
Bílkoviny85,60 g
Tuky12,86 g
Vláknina16,16 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 369 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy46,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme. Česnek nasekáme. Mrkev a celer očistíme a nakrájíme na malé nudličky. Krok 2: Připravíme nejdříve pánev, na které osmažíme cibuli dozlatova a pak přidáme česnek. Krátce restujeme, přidáme zeleninu a vložíme namleté maso. Osolíme, opepříme a vše osmažíme. Krok 3: Vše přendáme do pomalého hrnce, přidáme rajčata, víno, cukr a asi hrnek vody. Zapneme na Low na dobu 6 hodin. Krok 4: Na závěr jen popřípadě dochutíme a přidáme bylinky. Krok 5: Podáváme s těstovinami.

TIP: Jak připravit boloňskou omáčku

Zveřejněno 20. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boloňské ragú z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ODMR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boloňské ragú z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ODMR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Výborné :yes:

Tématické fráze:
bolonska omačka v pomalem hrnci, boloňská omáčka v v pomalém hrnci, hovězí ragů v pomalém hrnci, pomalý hrnec bolonská omáčka, pomalý hrnec bolonska omačka recepty, omácka bolognese v v pomalém hrnci hrnci, pomalý hrnec recepty, pomalý hrnec hovězí ragů, hovezi ragu z pomalého hrnce, bolonská směs recept v v pomalém hrnci, bolonske ragu a tagliatelle, recepty pro pomalý hrnec, bolognese v pomalém hrnci, vepřové ragú v pomalém hrnci, recepty na bolonskou omáčku v pomalém hrnci, bolognese z pomalého hrnce, bolonsky hrnec, hovězí na česneku v pomalém hrnci, hovězí v pomalém hrnci, bokonska omacka z pomaleho hrnce

Suroviny:
maso hovězí mleté, rajče, cibule, víno červené, mrkev, celer, česnek, koření italské bylinky, cukr hnědý, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu