Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kuřecí játra s bulgurem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hanahcotton hanahcotton

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 807 kJ /
1 388 kcal
Bílkoviny63,38 g
Tuky114,21 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 2,14 g
Sůl6,40 g
Sacharidy26,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí játra důkladně osušíme, nakrájíme na kostičky, opepříme, a na oleji zprudka opečeme ze všech stran. Krok 2: Opečené kousky vyndáme, do oleje vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu, osmahneme ji, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek,který také zlehka osmahneme. Přidáme worchester a chilli, zamícháme a vrátíme zpět játra. Krok 3: Pokrm dolijeme vodou, a pod pokličkou chvíli podusíme, až budou játra měkká. Krok 4: Hotová játra sundáme ze zdroje tepla, osolíme a podle chuti přidáme ještě chilli a pepř, ihned podáváme. Krok 5: Bulgur zalijeme kuřecím vývarem, přikryjeme pokličkou a necháme odstát 25–30 minut.

Zveřejněno 20. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí játra s bulgurem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9N1J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí játra s bulgurem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9N1J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kuřecí játra pikantní, pikantní kuřecí játra, ,kruti jatra s prazenymi mandlemi, bulgur, kureci pikantní játra

Suroviny:
játra, slanina anglická, omáčka worcesterová, olej, česnek, chilli, pepř mletý, voda, sůl, bulgur, vývar kuřecí

Přidat fotografie receptu