Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruží filet na mexických fazolích

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Filety ze pstruha zbavíme případných zbytků kostí (použijeme pinzetu) a z obou stran filet poctivě osolíme a opepříme. Krok 2: Do pánve si dáme lžíci přepuštěného másla. Filety z obou stran zlehka poprášíme hladkou moukou a opečeme nejprve kůží dolů. Jakmile kůže zezlátne, tak opatrně filety otočíme a opečeme rychle krátce i z druhé strany. Krok 3: V rendlíku si prohřejeme obsah plechovky, který už nijak nedochucujeme. Podáváme jako rychlou večeři.

Zveřejněno 28. 2. 2016

Poznámka autora Colombo65

Trochu netradiční kombinace, ale u nás měla úspěch :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruží filet na mexických fazolích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KyQx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruží filet na mexických fazolích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KyQx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Já stále říkám, že přílohou nemusí být vždy jen brambory;-):yes:

Tak tohle bych od tebe nečekala;-)

Zajímavá kombinace, ale proč ne? :-p+1:yes::-K

Tématické fráze:
filet ze pstruha recept, recepty - filety ze pstruha, recept na filet ze pstruha, pstruzi filet z lososa, mexická fazolová pánev, pstruzi příprava, pstruh s fazolemy, ryba na fazolích, pstruh s fazolemi, pstruží filet recepty, treska na fazolich

Suroviny:
pstruh, směs bonduelle mexico, ghee, sůl, pepř citronový, mouka hladká

Přidat fotografie receptu