Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí játra s jablky a žampiony

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 659 kJ /
636 kcal
Bílkoviny68,78 g
Tuky9,91 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 331 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy57,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maslo necháme rozpustiť a na slabom plameni na ňom opražíme nadrobno narezanú cibuľu. Krok 2: Pridáme na štvrťky narezané šampiňóny a jablká narezané na rovnako veľké kúsky. Jemne osolíme a dusíme asi 10 minút. Krok 3: Pečeň narežeme na plátky a na masle z oboch strán opečieme. Osolíme, okoreníme. Krok 4: Šampiňóny podávame ako prílohu k pečeni.

Zveřejněno 3. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí játra s jablky a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/olOB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí játra s jablky a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/olOB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (8)

Ďakujem za milé komentáre. ;-)

Dobrá kombinace surovin,mňam:-K:-p:yes:

pralinka 4. 3. 2016 10:33
no nepochybuji o tom,že by recept měl nějakou chybu,ale já prostě to mladé nemůžu(ani jehněčí,ani sele,ani kůzle,ba dokonce ani králíka,...),prostě musí to být dospělé

Jehněčí játra nemám, zkusím z krůtích, ta kombinace se mi líbí:yes:

tejaja: Terezko - to Ti zcela upřímně závidím,:-)) miluju jehněčí a snad ještě víc skopové:-p:-))
Recept je moc pěkný, ale jehněčí játra jsem nikdy neměla, dělám s jablky vepřová.;-):-)

Jana Remkova::-) Celé jahňa každú jeseň už niekoľko rokov kupujeme od jedného pána, ktorý vždy vychová niekoľko jahniat cez leto. Na jeseň zavolá mäsiara, ktorý ich poráža a krásne vyčistí a naporcuje na veľké časti. Doma už len naporcujeme na potrebné množstvá do sáčkov a zamrazíme. Takže krásne mäso z domáceho zdroja vychované vonku, na záhradke. ;-)

Chutná kombinace:-p:yes:

Terezko, no to je zase něco. Jen tak uvažuji, kde ty chodíš na to jehněčí. Já nikdy nejedla jehněčí maso, ne tak játra :-):yes:

Tématické fráze:
jehněčí játra, jehněčí játra recepty, jehněčí játra recept, recept na jehněčí játra, recepty na jehněčí játra, recept jehněčí játra, játra z kůzlete, jehněčí játra-recepty, recepty jehněčí játra, játra z kůzlete recept, recept na jehněčí játru, recepty z jehněčích jater, recept játra z jehnete, játra jehnečí, jehněčí s jablky, jehněčí játra na žampionech, top recepty játra z kuzlete, tejaja skopové maso, recept a jehneci játra, jehně játra recept

Suroviny:
játra, žampióny, jablko, cibule, máslo, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu