Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z čerstvého lososa

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Filet stáhneme z kůže a odstraníme tučné části a případné kosti. Snažíme se nakrájet co nejtenčí plátky. Lépe to jde z hodně ztuhlého kousku. Krok 2: Rozložíme na talíř. Smícháme olej se solí a cukrem. Krok 3: Plátky zakápneme citronem a potřeme olejovou směsí. Je dobré nechat to odležet, ale nemusí být. Před podáváním opepříme a poklademe hoblinkami sýru a kapary.

Zveřejněno 4. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z čerstvého lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Alm3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z čerstvého lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Alm3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

To se mi moc líbí, tataráka jsem už z lososa dělala a chutnal. Zkusím podle tebe :-p:yes:

Nád.herné, lososa miluju na všechny způsoby a přiznávám, tenhle jsem neznal. Ta špetička cukru, to mně nenapadlo.:-O
Bod už je tam, první :yes:

Tématické fráze:
carpaccio z lososa, recepty na lososa, recepty z červené řepy karpáčo videorecept, carpaccio z lososa pohlreich, carpacio s loso, lososové carrpacio, lososové carpaccio, po domacku carpaccio z červené řepy, čerstvý losos, carpacio z lososa, karpáčo z uzeného lososa, carpačo s lososa, lososové karpáčo, recept na tataraka z lososa, carpaccio losos, lososove carpacho, carpaco z mecouna, karpáčo z mečouna, losos carpacio, karpaco z na lososa videorecept

Suroviny:
losos, citron, olej olivový, kapary, parmazán, kopr čerstvý, sůl, pepř, cukr

Přidat fotografie receptu