Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Borůvkový rozvar s Gorgonzolou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 407 kJ /
575 kcal
Bílkoviny10,33 g
Tuky8,40 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy105,27 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Borůvky rozvaříme do tekutější podoby, vsypeme vločky a necháme asi 8 minut odstát na teple, aby směs zhoustla. Okořeníme, vsypeme sýr nakrájený nebo na jemno nastrouhaný a počkáme, až se chutě spojí. Na povrchu ozdobíme kuličkami ze sýra. Krok 2: Chutný předkrm nebo dezert. Já ho podávala po polévce jako hlavní chod. Krok 3: Recept jsem měla řadu let ve výstřižcích. Krok 4: V původním receptu byla Niva, kterou jsem nahradila Gorgonzolou, tady myslím, že chutná lépe. Krok 5: Rozhodně množství koření ani sýru nesmí přebít chuť borůvek, jen ji jemně zvýraznit

Zveřejněno 8. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Borůvkový rozvar s Gorgonzolou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nkGW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Borůvkový rozvar s Gorgonzolou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nkGW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rozvar z boruvek, borůvkový rozvar na koláče, hruškový rozvar, rozvarene boruvkovy, rozvar z s borůvkami, rozvar, borůvkovy rozvar dortu, borůvkový rozvar na na dort, boruvkovy rozvar do kremu, rozvar k sýrům

Suroviny:
borůvky, vločky kukuřičné, cukr, gorgonzola

Přidat fotografie receptu