Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové pečivo - rohlíky

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Maja Motti Maja Motti

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 563 kJ /
2 047 kcal
Bílkoviny37,25 g
Tuky27,28 g
Vláknina12,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,26 g
Sůl8,00 g
Sacharidy406,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těsto pořádně umícháme a necháme hodinu kynout na teplém místě. Poté ho rozdělíme na cca 17 dílů, ze kterých vytvoříme rohlíky. Krok 2: Necháme dalších 10 - 15 minut odpočinout a potom dáme péct do předehřáté trouby na 185 °C asi na 30 minut (je třeba délku pečení uzpůsobit podle trouby)

Zveřejněno 8. 3. 2016

Poznámka autorky Maja Motti

Zpestření na jídelníčku celiatika. http://www.majamotti.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové pečivo - rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qnAG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové pečivo - rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qnAG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

prosím jakou používáte jizerku? zlatou nebo zelenou? děkuji:-K

Denisa: Ta zlatá je vylepšená, ale rohlíky jsou z obou stejné :-)

kropka: Směs Jizerka můžete koupit v Tescu (tam také prodávají bezlepkové pečivo. Jednak je drahé a pak - obsahuje spousty chemie, kypřidel.. je lepší si upéct svoje) nebo v Country Life. Možná i v jiných supermarketech - popravdě jsem nepátrala, protože v tom Tescu ji mají pořád a je nejlevnější.

chtěla bych se zeptat, kde se kupuje bezlepková směs JIZERKA, teěd právě pátrám po těchto výrobcích, bylo mě doporučeno jíst bezlepkové výrobky, ale nevyznám se v tom a tak bych byla moc ráda, kdyby mi někdo poradil, kde třeba mají bezlepkové pečivo, sama se v tom vůbec nevyznám, třeba v GLOBUSU pátrám po pečivu, ale ani pekařky mi nedovedou pořádně poradit, které by to mohlo být, všude je pšenično-žitné nebo žitno-pšeničné, maximálně grahamové nebo celozrnné ..... a tak v tom tápu. Poradí někdo kam se obrátit?? Janawww.toprecepty.cz

chuchu: Ano, po upečení nechat vychladnout a pak dát (raději do igelitového pytlíku než mikrotenového) zamrazit.

Mám dotaz - dají se zamrazit a pak po rozmražení zase jíst? Vnuk tak často nejezdí a i z poloviční dávky by toho bylo asi moc. Dík za odpověď.

Paráda, určitě dceři zkusím, z poloviční dávky bude tak akorát:-)):-K

Tématické fráze:
bezlepkove pecivo recepty, bezlepkové pečivo recept, recepty na bezlepkové pečivo, bezlepkové rohlíky v troubě jizerka, bezlepkový rohlík, bezlepkové pečivo, recept na bezlepkové pečivo, bezlepkovy rohlík recept, recepty bezlepkové pečivo, recept bezlepkové pečivo, jak upéct bezlepkové pečivo, recept na bezlepkový rohlík, bezlepkové pečivo recepty s, pečivo z jizerky, bezlepkova smes jizerka recepty, rohlíky z jizerky, bezlepkové vánoční pečivo, priprava bezlepkovych rohlíku, bezlepkové recepty, top bezlepkové pečivo recepty

Suroviny:
voda, olej olivový, sůl, jizerka, droždí sušené, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu