Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 146 kJ / 5 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 270,17 g |
Tuky | 372,34 g |
Vláknina | 45,92 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 19,46 g |
Sůl | 47,00 g |
Sacharidy | 276,55 g |
Postup přípravy
Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Salám gothaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. Přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Pečeme na asi 170 st.C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.
Var. 2:
Papriky omyjeme a zbavíme jadřinců, cibule oloupeme, žampióny zbavíme nožek a oloupeme je a česnek oloupeme. Potom papriky, cibule, žampióny, klobásu a česnek nakrájíme, párky rozkrojíme na poloviny. Do pekáče dáme na dno směs nakrájených surovin, které jsme nejprve prosolili, opepřili a promíchali. Na tento základ rozložíme poloviny párků a přidáme chilli, kečup, rajský protlak, cikánku a zalijeme pivem.
Dáme péci do trouby na 250 st.C. Pečeme asi jednu hodinu, až šťáva zhoustne, přitom v polovině pečení vše obrátíme a promícháme. Před koncem pečení sundáme víko pekáče, aby se vše orestovalo.
Zveřejněno 9. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Moje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 4 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mechový dort (se špenátem)
zuz.anka před 12 minutami
Vločková kaše s jablíčky
marta117 před 29 minutami
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 56 minutami
Dršťková polévka
cejen01 před 56 minutami
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 1 hodinou
Svíčková omáčka:
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
IvanaJa před 3 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
zelviky před 3 hodinami
Afrika řezy
JanaK24 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kabanos na pivě,
kabanos na pivu,
kabanos na cernem pivu,
recepty s černým pivem,
recepty s černým pivem,
pečený kabanos,
krutí maso recepty,
gothaj na černém pivu,
buřty zapečené s kečupem a pivem,
recepty s uzeninou,
kabanus na na pivě,
zapečené parky scibuli a pivem,
recept na ketchup,
zapékané klobásy s pivem,
smes karbanatek a klobasa paprika pivo,
recepty parky z cernym pivem,
salám na na černém pivu,
žampiony s kabanosem,
godhaj na pivu,
pecene burty s cikanskou omackou
Suroviny:
salám gothaj,
kabanos,
klobása čabajská,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
feferonka,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
párky,
klobása,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
chilli paprika čerstvá,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
protlak rajčatový,
žampióny,
sůl,
pepř
Komentáře (2)