Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 146 kJ / 5 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 270,17 g |
Tuky | 372,34 g |
Vláknina | 45,92 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 19,46 g |
Sůl | 47,00 g |
Sacharidy | 276,55 g |
Postup přípravy
Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Salám gothaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. Přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Pečeme na asi 170 st.C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.
Var. 2:
Papriky omyjeme a zbavíme jadřinců, cibule oloupeme, žampióny zbavíme nožek a oloupeme je a česnek oloupeme. Potom papriky, cibule, žampióny, klobásu a česnek nakrájíme, párky rozkrojíme na poloviny. Do pekáče dáme na dno směs nakrájených surovin, které jsme nejprve prosolili, opepřili a promíchali. Na tento základ rozložíme poloviny párků a přidáme chilli, kečup, rajský protlak, cikánku a zalijeme pivem.
Dáme péci do trouby na 250 st.C. Pečeme asi jednu hodinu, až šťáva zhoustne, přitom v polovině pečení vše obrátíme a promícháme. Před koncem pečení sundáme víko pekáče, aby se vše orestovalo.
Zveřejněno 9. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Moje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 15 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 19 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 19 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Únorové pranostiky předpovídají „Únorová voda – pro pole škoda,“ nebo také „Teplý únor – studené jaro, teplé léto“
Masopustní prvorepublikové zelí podle Zity Kabátové: Toto jídlo z jednoho pekáčku si zamilujete
Suchej únor v podání hvězd: Heidi Janků, Hanka Kynychová i Monika Absolonová prozradily, zda vydrží bez alkoholu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Neregistrovaný před 11 minutami
Tvarohová náplň (nádivka)
Neregistrovaný před 13 minutami
Retro chlebíčky
Neregistrovaný před 19 minutami
Křehké vafle
Neregistrovaný před 19 minutami
Sladkokyselá hrachová kaše
Neregistrovaný před 20 minutami
Tradiční paštikové koření
Neregistrovaný před 21 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 41 minutami
Tvarůžková pomazánka
Neregistrovaný před 55 minutami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Pavel Janak před 58 minutami
Kapr v pivní máslové marinádě
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
kabanos na pivě,
kabanos na pivu,
kabanos na cernem pivu,
recepty s černým pivem,
recepty s černým pivem,
pečený kabanos,
krutí maso recepty,
gothaj na černém pivu,
buřty zapečené s kečupem a pivem,
recepty s uzeninou,
kabanus na na pivě,
zapečené parky scibuli a pivem,
recept na ketchup,
zapékané klobásy s pivem,
smes karbanatek a klobasa paprika pivo,
recepty parky z cernym pivem,
salám na na černém pivu,
žampiony s kabanosem,
godhaj na pivu,
pecene burty s cikanskou omackou
Suroviny:
salám gothaj,
kabanos,
klobása čabajská,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
feferonka,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
párky,
klobása,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
chilli paprika čerstvá,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
protlak rajčatový,
žampióny,
sůl,
pepř
Komentáře (2)