Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety à la Carbonara podle Jirky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

anery

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 050 kJ /
251 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy6,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pokud je yzop sušený, spaříme ho ve vroucí vodě. Scedíme. Na pánvičce rozpálíme olivový olej, přidáme na jemno nakrájenou uzeninu, krátce orestujeme, přidáme yzop a medvědí česnek. Dalších cca 20 minut necháme prohřívat na plotně. Krok 2: Uvaříme špagety, scedíme. Do špaget vmícháme směs z pánve a promícháváme spolu s eidamem. Důkladně promícháme. Krok 3: Na talířích sypeme přiměřeně parmezánem.

Zveřejněno 9. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety à la Carbonara podle Jirky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Al9P

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety à la Carbonara podle Jirky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Al9P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Přečetl jsem si co je to yzop, takže za zajímavost přidávám +:yes:
http://clupmi.blog.cz

Chtěla bych vědět , co je to yzop, děkuji Anna:-(Top recepty

Pokud ti z receptu omylem nevypadly vejce nebo žloutky, tak to má ke Carbonara dost daleko;-)

Tématické fráze:
spagety a la carbonara, spagety a la carbonare, spagety la carbonara, spagety carbonata, testoviny frutty de mare blog, a la carbonara, zapečené těstoviny a là carbonara, špagey a la karbonara, těstoviny a la carbonara, masová směs na špagety carbonata

Suroviny:
těstoviny špagety, slanina anglická, olej olivový, yzop, česnek mědvědí, sýr eidam, parmazán

Přidat fotografie receptu