Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák s rybím filé

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 975 kJ /
950 kcal
Bílkoviny121,64 g
Tuky47,18 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 708 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy9,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filé nakrájame na kocky, pokvapkáme šťavou a necháme v chlade postáť 1 hodinu. Krok 2: Karfiol rozoberieme na menšie ružičky, premiešame s filé. Osolíme. Krok 3: Smotanu premiešame s vajcami a muškátovým orieškom a zalejeme karfiol. Krok 4: Zmes dáme do vymastenej ohňovzdornej misky a pečieme pri 170 °C asi 40 minút.

Zveřejněno 16. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák s rybím filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54VB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák s rybím filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54VB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
květák recepty, rybí filé-recepty, kvetak recept, file s květákem, file s květákem recepty, rybí file s květákem, zapeceny kvetak s rybim file, rybí filé, file recept, file recepty, zepečeny květak s rybím, recept na květák, rybí file recept, kvetak file, recepty z filé, kvetak s file, ryby file s květákem, recepty s květákem, recepty z květák, rybí filé s s květákem

Suroviny:
květák, filet rybí, smetana kysaná, vejce, šťáva citronová, ořech muškátový

Přidat fotografie receptu