Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené gnocchi se zelím kyselým

Kysané zelí v tomto receptu skvěle doplňuje uzenina a polotovarové gnocchi. To vše společně urychlí přípravu celého pokrmu na minimum času. Během necelé hodiny budete podávat kompletní a syté jídlo.

Hodnocení receptu je 4,8 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 478 kJ /
1 787 kcal
Bílkoviny69,18 g
Tuky52,17 g
Vláknina64,95 g
Cholesterol 129 mg
Sodík 8,22 g
Sůl20,15 g
Sacharidy229,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Přihodíme uzeninu, opečeme a přisypeme zelí a nakrájený celer. Krok 2: Chvíli opékáme a pak dochutíme. Krok 3: Promícháme s neuvařenými noky a navrstvíme do zapékací misky. Zalijeme smetanou a pečeme do zlaté barvy a dokřupava.

TIP: Jídla z jednoho pekáče

Zveřejněno 2. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené gnocchi se zelím kyselým

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ymx0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené gnocchi se zelím kyselým

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ymx0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (16)

Marfyk: To mně moc těší, není lepší pochvala když chutnalo. Děkuji moc..:-K:-K

Ahoj, moc děkuji za zajímavý recept....všichni se olizovali až za ušima. Jednoduchý, levný a snadný :-):yes:

Petra.d: Děkuji moc za vyzkoušení a pěkné fotky..:-K:-K:-K

Vyzkoušeno, neměla jsem řapíkatý celer, tak jsem přidala kapustu a bylo to výborné<3fotky přidány

Dneska vyzkoušeno, ale neměla jsem řapíkatý celer, tak jsem přidala trochu kapusty a bylo to výborné<3

Už jsem dělala, bylo to moc dobré<3 Dneska budou taky k obídku, už se těším. Za mě :yes:

janaprej: Děkuji za milou zprávu...;-):-K

Určitě vyzkouším :yes::-p

Zapečené jsem jedla naposledy před x lety (dělám je na pánvi), a byly výborné... asi zase znovu zkusím, díky :)

Mňam

Někdy si říkám, proč mne něco tak jednoduchého nenapadne :-K

Dělám stejně, nedávám celer, ale líbí se mi tam:-):yes:

:-K zrovna jsem koupila gnocchi,přemýšlela jsem jak je udělám,a už mám jasno:-):yes:

Elina: ;-);-):-K

Zobrazit 3 starší odpovědi

Tématické fráze:
gnocchi se zelim, gnocchi se zelím a uzeným, zapečené noky se zelím, gnočchi recept, gnocchi s uzeným a zelím, noky se zelím a uzeným, recepty s kyselým zelím, zapečené gnochi se zelí, pecept na gnotchi se zelím, gnocchi s uzenym a se zelím, zapečené gnochi se zelím, zapečené noky se zelím a klobásou, gnocchi se zelím a slaninou, noky s kyselým zelím, gnocci se zelím, noky se zelím, recept gnocchi se zelim, recept s kyselým zelím, gnochi se zelím, gnocchi s uzenym a zeli

Suroviny:
gnocchi, zelí kysané, uzenina, smetana, cibule, celer, olej, sůl, pepř mletý, cukr

Přidat fotografie receptu