Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejk v těstíčku s medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 469 kJ /
351 kcal
Bílkoviny27,56 g
Tuky19,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 319 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy16,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ryby očistíme a podélně rozřízneme, osolíme a necháme chvíli odležet. Krok 2: Rozšleháme osolená vejce s mlékem a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko. Medvědí česnek nakrájíme a také vmícháme do těstíčka. Krok 3: Půlky ryb namáčíme v těstíčku a usmažíme v oleji.
Podáváme s brambory a tatarkou.

Zveřejněno 18. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejk v těstíčku s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6N4L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejk v těstíčku s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6N4L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Díky :-K hejci nám chutnají právě pro to jejich jemné a šťavnaté maso :yes:

Jéééé hejka už jsem dlouho neměla a tady ani neviděla,všude jen polský pstruh a nebo losos,tak až pojedu do Prahy,tak se juknu,dala bych si hned:-p:yes:

:yes: skvělá variace na rybu v těstíčku, dala bych si :-8

Tématické fráze:
hejk v těstíčku, hejk, recept candát s medvědím česnekem, hejk recept, testicko na hejka, filé s medvědím česnekem, smažený hejk, candát s medvědím česnekem, recepty mořská štika, tatarka s medvědí s česnekem, hejk v těstíčku top recepty, polský smažený candát v oleji, ryba hejk recepty, jake testicko na hejka, hejk v těstíčku maďarsky recept, ryba hejk recept v těstíčku, rybí filé s medvědím česnekem, mořská treska v holandském těstíčku, polsky nazev pro hejka

Suroviny:
hejk, vejce, mléko, mouka polohrubá, česnek mědvědí, sůl

Přidat fotografie receptu