Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí máslové obrácené řízky

Hodnocení receptu je 4,5 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dzungila

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 575 kJ /
615 kcal
Bílkoviny18,97 g
Tuky56,20 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy8,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa osolíme, řádně opepříme a naklepeme paličkou. Krok 2: Plátky obalíme nejdříve ve strouhance, kterou do masa prsty pořádně vtlačíme a následně v rozšlehaných vejcích. Krok 3: Zprudka opečeme z každé strany na pánvi, na směsi oleje a másla. Krok 4: Přendáme do pekáčku i s výpekem. Každý plátek masa poklademe kouskem másla, do kterého jsme vmíchali prolisovaný česnek. Krok 5: Pečeme v troubě, rozehřáté na 180 stupňů asi 20 minut. Během pečení maso obrátíme a přeléváme vypečenou šťávou.

Zveřejněno 24. 4. 2016

Poznámka autorky dzungila

Jako přílohu jsem zvolila smetanové parmazánové brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí máslové obrácené řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GrN3

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí máslové obrácené řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GrN3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

a když jsou z pravé svíčkové ... to je teprve dobrota

Tématické fráze:
hovezi rizky, hovezi rizek, obrácený hovězí řízek, hovezi obraceny rizek, hovězí na másle, obrácený řízek z hovězího, obracený rízek hovězí, hovězí řízky v troubě, obrácené roštěnky, obracene rizky, hovezi rizek obraceny, obrácený řízek z hovězího masa, řízek z hovězího masa, rizky z hoveziho masa, hovězí obrácený řízek recept, obrácené řízky z hovězího, máslový řízek podle sapíka, pečený guláš podle sapíka, obracený řízek z roštěnky, hovezi kyta na rizky

Suroviny:
hovězí zadní, máslo, česnek, vejce, strouhanka, olej, sůl, pepř čtyř barev

Přidat fotografie receptu