Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš trošku jinak

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Sermon Sermon

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 027 kJ /
2 635 kcal
Bílkoviny243,47 g
Tuky40,25 g
Vláknina34,30 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 536 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy309,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si hovězí vývar z morkové kosti. Krok 2: Na sádle zesklovatíme cibuli. Krok 3: Přidáme vepřové maso (na guláš preferuji plec).
Až se lehce zatáhne, přidáme sůl, pepř, sladkou papriku (nebo pálivou). Krok 4: Necháme dusit a až bude maso akorát měkké, zalijeme vývarem (já osobně cca 2 l, ale kdo morkovou kost nemá, může klasicky "česky" přidat bujón). Krok 5: Necháme chvilku provářet a po chvíli přidáme již lehce predvařené kroupy, které dojdou v samotném guláši (druhý den ráno budeme mít takovou řidší gulášovou kaši).

Zveřejněno 30. 4. 2016

Poznámka autora Sermon

Já osobně mám toto jídlo spíš na víc dní, s tím, že nejlepší je druhý a třetí den. Zdobíme v misce petrželkou nebo čerstvou majoránkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš trošku jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BmAo

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš trošku jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BmAo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
gulas s morkem, guláš jinak

Suroviny:
maso vepřové, kroupy, cibule, sádlo vepřové, sůl, pepř, paprika sušená sladká, kost hovězí morková

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu