Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čertova kapsa

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do kotlet si nařízneme opatrně kapsu. Krok 2: Na oleji orestujeme cibulku a přidáme na drobné nudličky nakrájená játra a tolik lžic leča, kolik máme řízků. Krok 3: Játra si podusíme doměkka a pak plníme kapsy v kotletách a sepneme jehlou. Krok 4: Každou porci prudce osmahneme na oleji a dáme zapéct dozlatova do trouby. Podáváme s bramborem.

TIP: Jak připravit játra

Zveřejněno 6. 5. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Játra solíme až po změknutí, maso ihned.

Zdroj- Doporučené recepty-Ivana Frintová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čertova kapsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYXK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čertova kapsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYXK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Zrovna tu hledám nějaký recept na kotlety, zase něco jiného než dělám. Tento recept mi připadá jednoduchý a díky fotkám se mi sbíhají sliny. Vypadá to tak, že mám na sobotu oběd vybraný. :-):yes:

Saimi nejen vypadá, je to moc dobré jídlo;-)

vypadá to nádherně

Jani, taky dělávám, ale s kuřecí játrou.:-p
Hezké fotečky;-);-), posílám pátého bodíka.:-!:-)):yes::yes:

Já už poslední dobou i ten hrášek polknu - a to jsem dřív měla dojem, že by mi obrátil žaludek :-). Třeba ta játra jen neumím připravit; vzpomínám, že máma je často dělala jako minutku (prý kvůli železu, které obsahují), a to jsem je jedla, ale jiné vnitřnosti jsem prostě nemohla. Babička mi (jako dítěti) z polévky vybírala kuřecí srdíčka coby největší lahůdku a já jsem je polykala s tak upřímným odporem, jaký je vůbec možný... V tomto ohledu se na mně moji francouzští předci příliš nepodepsali...;-):-)

Nenuť se nikdy do něčeho, co nemůžeš. Já si marně vzpomínám, co nemám ráda já:-)):-D, když jsem byla malá, nesnášela jsem kel nahusto a bramborový guláš, i to už není pravda:-D:-)). Nemusím moc rýži a tu jsem zase zbožňovala, tak vidíš, chutě se mění;-)

Jani, možná bych se měla poučit i já a zkusit játra... Ale já mám asi nějakou bariéru. Prostě to nepůjde.

No, Eli, učím se od tebe ta "zelenina":-)):-D

Jani, ta fotka je úžasná - máš je čím dál lepší, všimla sis toho? :-)
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já...:-* ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka :yes::-!

:-*:-p už to vidím u nás na talíři. Brzo vyzkouším.:yes:

Já na to ještě přidávám lžíci podušených hub, která smíchám s játry. Každopádně :-p:-p:yes:

:-D:-*

Merylas, klidně, určitě bysme to nějak zvládli i s mým přítelem:-D:-))

Občas jsem dělávala, ale s jinou náplní, takto připravené kotletky nikdy nezklamou:-p:yes: Jani, nechceš mě vzít na stravu?:-D

No, sousedi říkali, že mne asi vystěhují:-D:-)), ale prý to spraví pozvání na oběd!:-)):-D

Tématické fráze:
aspikové lahůdky recepty, polevka z kuřecich srdíček, certovo maso, vepřové s játrou, recepty mäso s lečom, certova veprova kapsa, čertova játra, recepty pro kazdou kapsu, čertův kotlík recept, top recepty čertovo maso, veprova certova kapsa, čertova polévka, vepřové maso s játrou, maso na kořenové zelenině, top recepty certova kotlata, plnena certova kotleta, fecept na gulas ze selete, kuřecí kapsa s játrou, čertovo maso recept, kreci polevka s jatrou

Suroviny:
kotleta, játra vepřová, lečo, olej, cibule, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu