Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák ze salámu

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie821 kJ /
196 kcal
Bílkoviny33,40 g
Tuky4,62 g
Vláknina0,23 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 967 mg
Sůl2,27 g
Sacharidy5,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Salám nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme na drobno, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a ostatní suroviny, dobře promícháme a mažeme na topinky, které natíráme česnekem. Solíme opatrně....

Zveřejněno 10. 5. 2016

Poznámka autorky Jikotka

Včera jsem tento recept viděla na internetu, tak jsem vyzkoušela a dávám na vyzkoušení i vám. Já jsem dělala topinky z toustového chleba...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák ze salámu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yyg6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák ze salámu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yyg6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Mňamka veliká, právě jsem ho udělala a rovnou i snědla na očesnekované topince, z tohoto množství jsem měla jednu porci :-D Jistě budu připravovat častěji, miluji topinky. Přidala jsem ještě pepř a pár kapek sojové omáčky a dokonalost sama. Použila jsem uherák :-):-K:-K

obyčejná laciná pomazánka s "tatarákem" tento směšný amatérismus nemá vůbec nic společného ... :no::no:

Tento "tatarák" jsem poprvé jedl v r. 1975 v Žamberku na náměstí v restauraci "Rubín", zapíjel jsem ho "kamenáčem" a pokrm se jmenoval "Švec". Dělali ho z kabanosu (tenkrát byl z masa), který byl řádně rozemletý. Od té doby ho dělám často. :-!:-!:-!

Tento tataráček budu dnes dělat k večeři z lovečáku už po x-té. Ochutit ho může každý podle sebe, trocha pepře, pálivé papriky, chili..., fantazii se meze nekladou.
Nejen že to chutná výborně, ale vařit s Mírou a za prdlačky se fakt vyplatí!
:-Q

nem0cze: :yes::yes::yes:

:-Dtak tomu teda ver drobku,protoze ho tam kupuju,je to asi zparene maso,samozrejme nevim jak to delaji,je to namlete s cibuli

:-K vyzkousim urcite,manzel ma rad vse co jako tatarak vypada,i v nemecku ho delaji z krutiho masa a rikaji tomu taky tak.

Drobek: Netvrdím, že bych si tatarák udělala z krůtího (ani z jakékoli jiné drůbeže), ale koukni:
http://www.labuznik.cz/recept/mentalne-vyrovnany-t...
recepty.chytrazena.cz/tatarak-z-drubezich-jater-17535.html

Prostě nápady jsou různé, že... ;-) :-D
Na druhou stranu, když se podíváš jen tu vedle vpravo na podobné recepty a vidíš tatarák z tvarůžků, romaduru, tak proč ne název že ze salámu;-);-)
Tatarák, podobně jako carpaccio, nemusí být jen masový, ale třeba i ze zeleniny, sýrů, ryb, z hub...
I když upřímně, jsem taky trošku "konzerva" a není nad tatarák z hovězího, ale na druhou stranu i z lososa je výborný.

Zobrazit starší odpověď

ProBoha to myslíš vážně jako tatarák?:-O Kdybys to nazvala pomazánka na topinky budiž, to bych ani necek. Ale tatarák :-?

Jikotka: No když ro bylo na internetu tak to jo. Ten pán to určiťe věděl nejlíp.

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
salámová pomazánka na topinky, salámový tatarák, recepty ze salámu, pomazánka z trvanlivého salámu, falešný tatarák ze salámu, pomazanka na topinky ze salamu, tatarák z uheráku, tatarák recept, tatarák z kabanosu, pomazánka s trvanlivého salámu, jak ochutit tatarak, pomazánka z lovečáku, tatarák z loveckého salámu, pokrmy ze salamu, salámová tatarak, salámový tatarák recept, recept ze salamu, recepty z trvanlivého salámu, saláty ze salamu, pomazánka na topinky z kabanosu

Suroviny:
salám trvanlivý, hořčice plnotučná, kečup sladký, sůl

Přidat fotografie receptu