Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makovec v domácí pekárně

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 691 kJ /
4 467 kcal
Bílkoviny115,11 g
Tuky157,19 g
Vláknina46,50 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy593,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pekárně zvolíme program Dort (nebo jiný, určený na pečení moučníku s práškem do pečiva), po umíchání vyndáme háky a necháme upéct.

Zveřejněno 6. 5. 2009

Poznámka autorky cathleen

Makovec je nádherně voňavý...dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Makovec v domácí pekárně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0V6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Makovec v domácí pekárně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0V6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (23)

eliskavlasta: děkuji :-) Já mák miluji, takže pro mě je takový (či podobný) recept jasnou volbou! :-8

Paradni konzistence a chuť

Denisa90: to jsem moc ráda :-) děkuji!

Nejlepší jaký jsem kdy jedla <3

Opravdu kvalitní zboží... :-K Dneska jsem upekla podle receptu v pekárně a vynikající :-* Určo si zaslouží pochvalu :yes: :-8

Dnes jsem makovec upekla a teď ho ochutnávám.Je výborný!!!,posílám bod 9.

Co říci. +bodík :-p

Ano, před pečením se vyndavají lopatky, některé pekárny mají jen jednu lopatku, která je uvnitř nádoby na pečení. :-) Také jsem neodolala a makovec už pekárna míchá. Bude zítra k snídani. :-) Už teď voní nádherně. :-)

Dobrý den, mám asi hloupou otázku, ale jaké háky mám vyndat? Mám novou pekárnu, tak si ještě nevím rady. Myslíte tím míchací lopatku, která se při pečení chleba nechává? Děkuji:-)

Jana Remkova: To mě těší, dík:-8

cathleen: vynikající, rychlý, voňavý makoveček. Dovolím si přidat foto;-), plus už jsem dala dříve.;-)

Cathleen - mockrát děkuji za výborný recept - připravila jsem jej z ananas. džusu a mohu říci, že i můj starší syn, který není s mákem kamarád dnes ráno posnídal 2 ks :-O:yes:;-)

mikepowers 11. 2. 2010 11:27
výborný co dodat.:yes:

:yes:nerozumím: mléko nebo džus...jaký je dobrý?

Super recept. Makovec je výbornej!!! Už jsem ho dělala dvakrát a vždy se po něm zaprášilo. V sobotu večer to naházim do pekárny a v neděli mám snídani bez práce :-K

Pepa Steklý 19. 1. 2010 22:27
Díky za tenhle recept. Dostal jsem chuť na makovec a večer jsem si pěkně pochutnal. Opravdu mohu jen doporučit, nemá chybu.:yes::yes::yes:

Pekárnu mám jen chvilku, ale makovec už jsem vyzkoušela a snědl se ke svačině, už se peče další. Je opravdu fantastický!!!:yes::yes:

Dnes jsem makovec upekla a teď ho ochutnávám:-p.Je výborný!!!:yes::yes:,posílám bod 9.

Makovec vynikající,dávám bodík:-D:yes:

Co říci. +bodík

A zase inspirace:-) Díky cathllen:yes:

Vidíš, a já ho dala dohromady sama, není odnikud opsán:-))

Důležitý je, že je fak dobrý, téměř bez práce a bašit se dá v poho i po několika dnech:yes::yes:

Tak koukám cathleen, že jsi mě předběhla. Večer jsem ho sem chtěla dát, tak přidám jen foto.:-)):yes: Ale ten tvůj je hezčí. Kontroluji i suroviny a je to hoooodně podobné - ;-) až na tu skořici je to stejné.

Tématické fráze:
makovec recept, makovec, recept na makovec, makovník z domácí pekárny, recepty makovec, recepty-makovec, domací pekárna recepty, makovník v domácí pekárně, recepty v domácí pekárně, recept makovec, makovec recepty, makovec-recept, makovnik domaci pekarna, domácí pekárna-makovec, recepty k domácí pekárně, jak upéct makovec, recepty domácí pekárně, recepty dia z domácí pekárny, recepty na makovec, recepty domací pekarna

Suroviny:
mléko, vejce, mák mletý, cukr, olej, rum, kůra citronová, šťáva citronová, skořice, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mouka hladká

Přidat fotografie receptu