Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilkový salát

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 2 - 3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 052 kJ /
252 kcal
Bílkoviny7,63 g
Tuky14,04 g
Vláknina5,16 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy21,86 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Baklažán narežeme na kocky a na oleji orestujeme. Podlejeme lyžicou vody a podusíme, kým baklažán nezosklovatie (asi 5 min). Tekutina musí byť úplne vyvarená. Odstavime, pridáme prelisovaný cesnak, postriekame octom a osolíme. Jemne premiešame a uložíme aspoň na 2 hod do chladu. Krok 2: Potom k baklažánu pridáme nakrájané paradajky a nasekanú čerstvú bazalku. Krok 3: Pred podávaním polejeme šalát jogurtom.

Zveřejněno 15. 5. 2016

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Chudneme chutne a zdravo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Doj6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Doj6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Mňam:yes:<3:-K

Ďakujem.:-K

<3 baklažán kdykoliv :yes:

Líbí:yes:

Tématické fráze:
lilkový salát ze se zeleninou, lilkový salát recept, lilkový salát, recept salat

Suroviny:
lilek, rajče, olej olivový, ocet vinný červený, česnek, jogurt, bazalka čerstvá, sůl

Přidat fotografie receptu