Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špekáčky na červeném víně s harissou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mojetara mojetara

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 55 min

55 min (55 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 025 kJ /
245 kcal
Bílkoviny2,10 g
Tuky12,17 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy14,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou červenou cibuli. Přidáme nakrájené papriky. Osolíme, opepříme a přidáme nasekaný česnek. Zalijeme trochou červeného vína, zakryjeme a podusíme 5 minut. Krok 2: Přidáme špekáčky rozkrojené podélně na poloviny. A opět dusíme 5 minut. Pak zalijeme trochou vína a dusíme 15 minut. Krok 3: Ještě přidáme bobkové listy, dolijeme víno a necháme 5 minut dusit. Přidáme harissu, dolijeme víno a necháme dusit 5 minut. V závěru zvýšíme teplotu a omáčku redukujeme. Krok 4: Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 23. 6. 2016

Poznámka autora mojetara

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špekáčky na červeném víně s harissou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Alwz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špekáčky na červeném víně s harissou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Alwz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
špekáčky na víně, burty na červeném víně, burty na vine, recepty ze špekáčků, recepty z harissou, recepty s červený s vínem, špekačky na k vínu, špekáčky na vínu, špekáčky s červenou řepou, spekcky na vine, špekáčky na na víně, burty s vinem, recepty burty na víně, spekacek na vine, harissou, recepty s harissou

Suroviny:
špekáček, cibule červená, zelená pálivá paprika, paprika, česnek, bobkový list, harissa, pepř, sůl, olej olivový, víno červené

Přidat fotografie receptu