Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé gnocchi s kapustou a parmazánem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 835 kJ /
1 634 kcal
Bílkoviny59,60 g
Tuky69,97 g
Vláknina9,93 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 3,81 g
Sůl9,50 g
Sacharidy188,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapustu očistíme, obereme starší listy a zbylou, pevnou hlávku nakrájíme na asi 2 cm široké nudle. Krok 2: V kastrolu rozpálíme tuk, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a klobásu - tu krájíme na půlkolečka - a osmahneme, až klobása pustí tuk a barvu. Zasypeme moukou a chvíli zarestujeme. Krok 3: Přihodíme pokrájenou kapustu, promícháme a zalijeme vodou nebo vývarem. Za občasného míchání necháme bez pokličky asi 5-8 minut dusit. Hlídáme, aby kapusta neztratila svěží barvu a příliš nezměkla. Krok 4: Vsypeme noky ( rovnou ze sáčku, bez předešlého vaření ), promícháme, osolíme, opepříme a přidáme rozmačkaný nebo jemně posekaný česnek. Společně ještě asi 5 minut na mírném ohni prohřejeme.
Na talíři sypeme hoblinkami parmazánu.

Zveřejněno 26. 6. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé gnocchi s kapustou a parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QGQY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé gnocchi s kapustou a parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QGQY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Hezké,jednoduché a určitě chutné.Ukládám :yes::-8

Měla jsem téměř totožné ingredience i nápad,tak jsem to zrealizovala :-) Místo klobásky šunka od kosti a navíc mrkev na julienne pro barvu.Bylo to dobré a určitě jsem nedělala naposled ;-) Díky :yes:

I mě by tahle rychlovka chutnala:-8:-K

Mňam <3:yes:.

Proč ne ;-):yes:

Tématické fráze:
gnocchi s kapustou, gnocchi, kapusta, gnocchi s kyslou kapustou, noky skapustou kysov, ginochi těstoviny s kapustou, rychlé recepty z kapusty, kapusta a gnochchi, těstoviny s růžičkovou kapustou a parmazánem, kapusta gnocchi

Suroviny:
gnocchi, olej, cibule, klobása chorizo, mouka hladká, kapusta, sůl, pepř, česnek, voda, parmazán

Přidat fotografie receptu