Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 494 kJ / 1 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,10 g |
Tuky | 96,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0kW
Moje poznámka
Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0kW
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Andělská čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 39 minutami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 47 minutami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 54 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 14 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 14 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 14 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 16 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 16 hodinami
Tématické fráze:
grilovaci žebírka,
grilování v troubě teplota,
bbq v troubě,
dijonske zebirka,
bbq pečená žebírka,
bbq rub omáčka,
peceni zebirek troubě,
teplota na grilování žebírek,
pečená bbq vepřová žebra,
zebra bbq,
pecena veprova zebra s bbq,
žebírka bbq,
teplota grilování v v troubě,
vepřová žebírka v troube,
grilovani trouba teplota,
zebirka gril bbq,
rub/bbq omáčka),
uzena zebra pecena v troube,
grilovací rub,
recepty uzena zebra v troube
Suroviny:
žebra vepřová,
hořčice dijonská,
Komentáře