Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filety s pikantní tomatovou omáčkou s olivami a oreganem

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie820 kJ /
196 kcal
Bílkoviny5,76 g
Tuky1,08 g
Vláknina10,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy36,49 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hlubší pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme nakrájenou cibuli, necháme zpěnit, vložíme rajské a česnek, obojí nakrájené na kousky, větvičku oregana, osolíme a dusíme doměkka. Dochutíme chilli pastou podle chuti. Necháme trochu zchladnout a rozmixujeme. Do hotové omáčky vmícháme olivy / část můžeme nakrájet /, znovu zahřejeme a na závěr přidáme pár lístků oregana. Krok 2: Na pánvi rozehřejem trochu oleje a opečeme na něm rybí filety. Osolíme je a podáváme s tomatovou omáčkou. Krok 3: Chutná s čerstvou bagetou.

Zveřejněno 10. 7. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety s pikantní tomatovou omáčkou s olivami a oreganem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PVmz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety s pikantní tomatovou omáčkou s olivami a oreganem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PVmz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pikantní filety, recepty na rybí filety, rybí filety recepty, špagety a rybí filety

Suroviny:
kost, rajče, cibule bílá, česnek, pasta chilli, koření oregáno čerstvé, olivy černé, sůl, olej

Přidat fotografie receptu