Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kucerova45 kucerova45

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Naporcovaného králíka osolíme a okořeníme. Na dno pekáče dáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, na kostičky slaninu a přidáme králíka. Na králíka dáme kousky másla, podlijeme vodou a dáme do středně vyhřáté trouby péct.
Pečeme do měkka. Během pečení jednou obrátíme a poléváme šťávou. Krok 2: Kedlubny oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Dáme do kastrolu, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a dáme dusit až změknou. Zahustíme na jemném struhadle nastrouhanou bramborou, chvíli podusíme. Dochutíme pepřem, cukrem a octem. Krok 3: Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborový knedlík.

Zveřejněno 10. 7. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z9Ov

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z9Ov

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
pečený králík se zelím, pečený králík recept, pečený králík s kedlubnem, pečený králík se se zelim, pečený králík recepty, pečený králík, králik se zelím, kedlubna, králík, kralik s kedluben, kotlety s kedlubnovým zelím

Suroviny:
králík, cibule, slanina, sůl, koření provensálské, máslo, voda, kedlubna, sůl, pepř mletý, kmín drcený, olej, cukr, ocet, brambory

Přidat fotografie receptu