Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulář

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 822 kJ /
1 630 kcal
Bílkoviny134,77 g
Tuky83,94 g
Vláknina31,20 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 529 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy76,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Posekanou cibuli restujeme na sádle dozlatova. Osmahneme na ni i kousky krájeného masa, zaprášíme paprikou a znovu osmahneme. Krok 2: Zalijeme rajčatovou šťávou, zředíme trochou horké vody a přidáme strouhané brambory. Osolíme, opepříme a necháme dusit doměkka.
Podle potřeby podléváme horkou vodou nebo vývarem. Krok 3: Do hotového prolisujeme česnek, dochutíme majoránkou, popř. dosolíme.

Zveřejněno 18. 7. 2016

Poznámka autorky cathleen

Brambory a cibule guláš dostatečně zahustí. Byl by dobrý i s knedlíkem, u nás byla (ná přání tchýně na návštěvě) tarhoňa.

Recept z knihy Guláše z hrnce i kotlíku

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulář

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqjm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulář

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqjm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:-K<3:yes:

cathleen: Ivi, ten guláš se mi líbí a určitě ho vyzkouším :yes:

Bibinka: díky, Jani, budu ráda, když pak dáš vědět:-K

<3:yes:

Tématické fráze:
cibular, hovezi cibular, guláš cibulář, cibulář recept, hovězí maso cibulář, hovězí guláš cibulář, cibulář z hovězího, cibulář hovězí, hovězí roštěná cibulář, hovězí guláš \"cibular\", hovězí guláš \"cibular\", guláš hovězí cibulář

Suroviny:
kližka hovězí, cibule, sádlo, brambory, šťáva rajčatová, česnek, paprika sušená sladká, majoránka, pepř mletý, sůl, voda

Přidat fotografie receptu