Postup přípravy
Pokud se v průběhu vaření voda vyvaří a kernotto je ještě tvrdé, vodu dolijeme. Vaříme cca 15 minut. Krok 2: Na olivovém oleji orestujeme Klaso nakrájené na kousky, přidáme směs mražené zeleniny a podlijeme vodou.
Dusíme, než je zelenina měkká. V případě potřeby podlijeme vodou. Krok 3: Ochutíme bylinkovou solí, přidáme uvařené kernotto a promícháme. Pokud by kernottu ještě trochu chybělo,
dodusíme ho ve směsi.
Zveřejněno 5. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
Moje poznámka
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 49 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 52 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Tématické fráze:
špaldové kernotto recepty,
špaldové kernotto,
kernotto se zeleninou a sýrem,
špaldové kernoto,
cocka se zeleninou a klasem,
kernotto s kurecim masem recept,
špaldové kernotto recept,
recept kernotto s kurecim masem
Suroviny:
klobása klaso,
směs zeleninová mražená,
sůl bylinková,
olej olivový
Komentáře