Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z brynzy a pažitky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

vevit

Snadný

Doba přípravy Doba rozležení: 30 min

Doba rozležení: 30 min

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 660 kJ /
397 kcal
Bílkoviny25,83 g
Tuky31,67 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,92 g
Sacharidy2,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brynzu a tradiční máslo dáme do šlehače a vyšleháme dohladka. Můžeme při šlehání přikapávat olej, aby byla pomazánka jemnější a nadýchanější. POZOR! - olej nelijeme, ale opravdu jen přikapáváme do šlehání. Podle chuti přisolímea opepříme. Krok 2: Do misky nasekáme najemno omytou pažitku a přidáme našlehaný základ z brynzy a tradiční. Nyní jemně prohazujeme, aby se obě ingredience spojily.

Zveřejněno 8. 8. 2016

Poznámka autorky vevit

Levné, rychlé, chutné vhodné na celozrnné pečivo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z brynzy a pažitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqKz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z brynzy a pažitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqKz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pomazánka s brynzy, pomazanka z brynzy, recepty z brynzy, rozhuda z brynzi, pomazánky s pažitky, pomazánka s pažitky, rozhuda z brynzy, pomazánka z pažitky, pomazanka z brynzi, pomazanka z pazitki, pomazánka z brynzy a pomazánkovéo másla, pomazanka u pazitky

Suroviny:
brynza, pažitka

Přidat fotografie receptu