Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 953 kJ / 1 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,05 g |
Tuky | 10,95 g |
Vláknina | 24,80 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 5,68 g |
Sůl | 14,15 g |
Sacharidy | 324,35 g |
Postup přípravy
Brambory během hnětení mouku zvlhčují. Postupně přisypeme mouku všechnu a pekárnu necháme těsto domíchat a vykynout. Krok 2: Vykynuté propracujeme, pokud je potřeba, trochu přitom podsypeme moukou. Uděláme bochník a dobře omoučený ho necháme nakynout v ošatce nebo přímo na plechu. Krok 3: Vykynutý bochník na plechu zastříkneme vodou a upečeme v dobře vyhřáté troubě (220°C/10 min, 200°C/ 40 min).
Zveřejněno 9. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chléb s kyškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EV04
Moje poznámka
Bramborový chléb s kyškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EV04
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 35 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 6 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 30 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 55 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Tématické fráze:
brambory s kyškou,
recepty s kyškou,
chléb z kyšky,
bramborový nekynutý chleba,
co s kyškou recept,
brambory z kyškou,
brambory k kyškou,
recepty brambory s kyškou,
domaci chleb s kyskou
Suroviny:
kyška,
voda,
cukr,
brambory,
kmín celý,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (5)