Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječné opečenky

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 5 - 6 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 602 kJ /
622 kcal
Bílkoviny31,23 g
Tuky27,02 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy62,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z mlieka, krupice, soli a masla uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť. Krok 2: Ku kaši pridáme vajíčko a korenie a dobre zmiešame. Krok 3: Nakoniec vmiešame vajíčko uvarené natvrdo, ktoré sme nasekali nadrobno. Krok 4: Z masy formujeme fašírky, obalíme ich v jemnej strúhanke a vyprážame z oboch strán. Krok 5: Podávame s ľubovoľným prívarkom alebo len samotné so zeleninou.

Zveřejněno 12. 8. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječné opečenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ogyk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječné opečenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ogyk

Marie

Tématické fráze:
vaječné recepty, recepty z vajec, vaječné.opečánky, retro vaječný řízek, vaječné řítky, vajíčková smaženice s krupicí, opečenka, opecenky na chleba, vaječná placka s krupicí

Suroviny:
mléko, krupička, vejce, vejce, sůl, máslo, pepř, strouhanka

Přidat fotografie receptu