Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 199 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,86 g |
Tuky | 24,12 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 617 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 34,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme si červenou řepu do měkka a vejce na tvrdo a necháme vychladnout.
Krok 2: Do mísy nakrájíme okurky (cca 1cm kousky), přidáme nasekaný kopr, jarní cibulku s natí, nahrubo nastrouhanou řepu a nakrájené vejce.
Zalijeme kefírem a mlékem, popřípadě ještě zředíme vodou a osolíme. Krok 3: Uvaříme brambory a poté opečeme na másle. Krok 4: Servírujeme studenou polévku a teplé brambory.
Zalijeme kefírem a mlékem, popřípadě ještě zředíme vodou a osolíme. Krok 3: Uvaříme brambory a poté opečeme na másle. Krok 4: Servírujeme studenou polévku a teplé brambory.
Zveřejněno 13. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AY1j
Moje poznámka
Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AY1j
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový závin s tvarohem a ořechovou posypkou
Jan Nemec před 8 sekundami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 41 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Tématické fráze:
litevský boršč,
litevské máslo,
šaltibarščiai recept dala,
litevske recepty,
šaltibarščaj,
šaltibarščiai polévka recept,
studený boršč,
polevka saltibarscai,
saltibarscai recept,
studený boršč,
červená řepa na studeno recepty,
saltiabrsciai
Suroviny:
řepa červená,
vejce,
okurka čerstvá,
kopr,
cibulka jarní,
kefír,
mléko,
sůl,
brambory
Komentáře (1)