Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelný salát v letní variaci

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 481 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny27,06 g
Tuky46,20 g
Vláknina49,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy111,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté zelí překrojíme, tuhý košťál vyřízneme a zelí nakrájíme na jemné nudličky, osolíme, dobře promačkáme a necháme chvíli v klidu. Krok 2: Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vyřízneme jaderník a čtvrtky nakrájíme na plátky. Rajčata nakrájíme na kousíčky a cibuli na nudličky. Krok 3: V misce prošleháme olej, ocet, cukr, špetku soli, pepře a tymiánu. Krok 4: Do této marinády nasypeme odleželé zelí, jablka, rajčata i cibuli. Vše dobře promícháme a před podáváním necháme chvíli v chladu odležet.

Zveřejněno 17. 8. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný salát v letní variaci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PVM6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný salát v letní variaci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PVM6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zelný salát z mladého zelí, zelný salát recepty, letní zelí recepty, zelný košťál, marinada na zelny salát, marináda nazelny salát, zelný salát z mladeho zelí a majonézou

Suroviny:
zelí, rajče, jablko, cibule bílá, šťáva citronová, tymián, olej olivový, ocet vinný, cukr krupice

Přidat fotografie receptu