Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety pomodoro

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie417 kJ /
100 kcal
Bílkoviny3,00 g
Tuky0,54 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupeme česnek a necháme ho v celku. Na jemno nasekáme čerstvou bazalku, pokud je sušená, tak sekat nebudeme. Krok 2: Dáme spařit rajčata - stačí je dát do hrnce a zalít vroucí vodou, nechat je tam cca 7-10 minut, poté je vyjmeme a oloupeme. Krok 3: Na pánev nakapeme olivový olej, až bude pánev rozpálená přidáme celé stroužky česneku a restujeme, česnek do oleje uvolní svou chuť. Pak česnek vyjmeme, dáme tam rajčata a zalijeme vývarem, necháme chvilku vařit, poté rajčata rozmačkáme a dochutíme solí a pepřem. Až bude omáčka hotová, nakonec přidejte bazalku.

Zveřejněno 21. 8. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety pomodoro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KVAG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety pomodoro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KVAG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Iba poznámka k vašim slovám"cathleen: Ano, Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, ...atď":Moderátorky majú takpovediac v pracovnej náplni čítať recepty (medzi iným).

No, mi to s tím nečtením receptů přijde trochu jako ten hostinskej co si otevřel Hospodu na mýtince a vadilo mu, že mu tam choděj lidi...:-D

Vy jste tady jak kafemlýnek :-D

Rajcata oloupame tak, ze je nejprve narizneme do krizku, vlozime do vrouci vody max. tak na 20 - 30 vterin a okamzite zchladime. V opacnem pripade nam na slupce zustane velke mnozstvi duziny (zadnych 7 - 10', jak uvadis Ty). Pokrajime je na libovolne velke kousky, muzeme zbavit i seminek a vlozime do rozehrate panve s olejem a cesnekem. Zadne vareni celych rajcat ve vyvaru a nasledne "mackani" neexistuje :-O
Tady mas odkaz www.youtube.com/watch? , zacatek muzes preskocit, vlastni recept zacina po 2' 23''

Dominik22: já na těch radách nevidím nic nenormálního. Možná hledáš mezi řádky, co není?

Zobrazit 8 starších odpovědí

Italové uvařené těstoviny promíchají s omáčkou a až pak teprve servírují.

Paní casinové se letos urodila zázračná rajčata: vyzrálá se dají výborně loupat bez spařování!:yes::-O
No, ona si s nimi furt povídá a čertví jaký sprosťárny jim vykládá, když se pak nechají jen tak lehce vysvléct z kožucha :-D
***
Česnek rozmáčknu naplacato:-)
Italové bazalku nesekají (trhají ji prsty), ale tady dávají do omáčky lístky nebo větvičky vcelku...:-)

Delam prakticky stejne, vyvar vetsinou ani neni treba, rajcata pusti stavy dost, maximalne pridavam lzici vody z vareni testovin, ktere ji i castecne zahusti. Zjemnuji platkem masla.

chocolate: Vývar se tam dává proto aby omáčka dostala lepší chuť

Tématické fráze:
pomodoro, omáčka pomodoro, pomodoro recept, spagetti pomodoro, pomodore, recept na pomodoro, pomodor, spagery pomodoro, spaghetti pomodoro, špagety promodoro, špagety pomodro, pomodoro omáčka, špagety pomidoro, recept špagety pomidoro, pomodro, spagety momodoro, špagety, omáčka pomodoro recept, co je pomodoro, xšpagety pomodoro

Suroviny:
česnek, rajče, sůl, pepř, bazalka čerstvá, parmazán, olej olivový, vývar zeleninový

Přidat fotografie receptu