Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vdolečky z majolkového těsta

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: cca 4o vdolečků

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 318 kJ /
5 334 kcal
Bílkoviny105,66 g
Tuky314,96 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 2,95 g
Sůl7,05 g
Sacharidy447,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do domácí pekárny dáme tekuté suroviny, rozdrobíme droždí a přidáme sypké suroviny. Zapneme na program těsto. Krok 2: Po vykynutí je těsto velmi řídké. Řádně si vysypeme vál hladkou moukou, vylijeme těsto, posypeme si ho hladkou moukou a vyválíme placku cca, půl centimetru silnou. Krok 3: Vykrájíme kolečka a pečeme na sucho na litinovém tálu. Krok 4: Smícháme Mascarpone, šlehačku a cukr. Vyšleháme do hladkého krému. Krok 5: Vychladlé vdolečky potřeme povidly, přidáme Mascarpone a dozdobíme borůvkami a mátou.

Zveřejněno 22. 8. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vdolečky z majolkového těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l98j

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vdolečky z majolkového těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l98j

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
Majolkové® vdolky, vdolky s Majolkou®, koláče z majolkového těsta, kolace s majolkoveho testa, vdolečky na sucho, vdolečky recept, vdolky z jogurtového těsta, vdolky z majolkového těsta, domácí pečivo z majolkového těsta, vdolky s majoulkou recepty, vdolky s majoulkou recept, smazene vdolecky s Majolkou®, Majolkové® bavorské vdolky, recept na tvarohové vdolečky, kolacky z majolkoveho testa, těsto na vdolky s Majolkou®, rohlicky z majolkoveho testa, rohlíky z majolkového těsta, recept na vdolky tekuté těsto

Suroviny:
mouka hladká, cukr moučkový, vejce, droždí, majolka, olej, rum, mléko, sůl, mascarpone, smetana ke šlehání, cukr moučkový, povidla švestková, borůvky, máta

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu