Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,85 g |
Tuky | 4,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 55,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Termix" z tibetského kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqZr
Moje poznámka
"Termix" z tibetského kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqZr
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 23 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 2 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 1 hodinou
Domácí nudle
Jindriskas před 3 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 3 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 8 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 8 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 8 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 15 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 17 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 17 hodinami
Tématické fráze:
tibetský kefír,
recepty z tibetskeho kefiru,
jak vyrobit jogurt z kefirove houbicky,
buchta z tibetského kefiru,
domácí termix z kefíru,
jogurt z tibetskych houbicek,
recepty z kefíru pudinkem,
tibetská houba termix,
pudink z kefiru,
jak vyrobit jogurt z houbicky,
domácí kefír recept,
domácí kefír recepty z něj,
jak vyrobit tibi kefír,
co vyrobit z kefíru,
recepty na tibetský kefír,
jak vyrobit jogurt z kefíru tibetské houby
Suroviny:
kefír,
cukr vanilkový,
cukr,
pudink
Komentáře (2)