Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 940 kJ / 1 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,96 g |
Tuky | 50,14 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 25,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RVwE
Moje poznámka
Farské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RVwE
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 53 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 54 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
zapečné kotlety,
kotlety po farářsku,
farmska vepřová kotleta,
vepř. plátky po farsku,
farske maso recepty,
farske veprove kotlety,
farsky platek,
farska vepřová kotleta,
kotleta recepty,
recept na farske maso,
farský platky,
recepty farská kotletka,
recepty farská kotletka,
zapečený farský kotlet,
kotlety v pekáči,
kotleta,
kotlety na pekáč,
recept, s veprovych kotlety,
farskékotlety,
co z vepřových kotlet
Suroviny:
kotleta vepřová,
máslo,
cibule,
sůl,
paprika sušená sladká,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
masox
Komentáře (5)