Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou

Odlehčit stravu porcí ryby je občas více než žádoucí. Pokud vás už omrzely variace trojobal, nebo těstíčko, zkuste využít rybí filet v kombinaci s ochucenou vaječnou omeletou. Přidejte přílohu, nejlépe brambory a pochutnejte si.

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 921 kJ /
459 kcal
Bílkoviny45,34 g
Tuky27,04 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy7,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje a vložíme nakrájenou cibuli a rybí filé. Osolíme ho, opepříme a opečeme z jedné strany do zlatova. Filé otočíme, osolíme a opepříme i druhou stranu a posypeme špetkou papriky. Krok 2: V misce rozšleháme vejce, přidáme dvě lžíce studené vody, mírně osolíme a vmícháme jemně nakrájenou pažitku (část dáme stranou). Krok 3: Vejce nalijeme kolem filé a připravíme omeletu. Pánev můžeme přiklopit pokličkou, aby se lépe propekla i vrchní strana. Krok 4: Podáváme s bramborem posypaným zbylou pažitkou.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 6. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DVEy

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DVEy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

:-)<3:yes::yes: moc pěkný recept i foto:-K

Připomíná mi to "vaření" ruských vojáků v květnu 1945 : granáftem "vylovili ryby, vykuchali, uřízli hlavu, v kurníku sebrali vejce a na veliké pánvi upekli.
Tento recept je špica, maso je vláčnější. Paráda! :-*

maris: to by ti už bolo veľa rokov...:-D
Ale recept je krásny, príjemne jednoduchý, aké mám rada.

Zobrazit starší odpověď

Parádní, jako vždy:yes::yes:

Dneska je fakt na co koukat! :yes:

Všem moc děkuji:-)

Krása :yes:

:yes: Šikovné a netuctové.;-)

Dobrý nápad:yes::yes:

To se mi moc líbí :yes::yes:

Tématické fráze:
zapečené filé, omeleta s treskou, zapečené rybí filé recepty, zapečená treska, zapékaná treska, treska recept, treska recepty, rybí filé v omeletě, filé treska, zapečená treska s vejcem, recept na zapečené filé, recepty treska, omeleta z rybího filé, recepty filé treska, file recept, zapecene file recepty, file s omeletou, filé z tresky, filé treska tmavá, file v perine

Suroviny:
filet rybí, vejce, cibule, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, pažitka, voda, olej

Přidat fotografie receptu