Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Javořické penne

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mojetara mojetara

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 247 kJ /
1 015 kcal
Bílkoviny38,77 g
Tuky38,73 g
Vláknina19,18 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,40 g
Sacharidy120,62 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Párky nakrájíme na kolečka a na středně rozpáleném oleji opékáme dorůžova. Stačí 5 minut. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a restujeme, aby cibulka zesklovatěla, tak 5 minut. Pak přidáme nasekaný česnek, nakrájenou chilli papričku a nakrájené rajče, promícháme. Krok 2: Zalijeme rajčatovým pyré a kuřecím vývarem. Povaříme tak 5 minut, aby se tekutina redukovala. Přidáme nasekanou bazalku a necháme dusit zakryté asi 10 minut. Krok 3: Dáme vařit penne v osolené vodě. Krok 4: Do pánve s rajčaty přidáme celé fazolky, promícháme a necháme ještě podusit tak 10 minut. Penne scedíme a přidáme do pánve s rajčaty a promícháme. Podáváme posypané parmezánem.

Zveřejněno 9. 9. 2016

Poznámka autora mojetara

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Javořické penne

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqy1

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Javořické penne

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqy1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
penne, pene, penne recept, javořické párky recepty, javořické párky recepr, druhy parku javoeicke, jak vařit javoricke parky, penne recepty, pyré z rajčat s parmazánem a penne

Suroviny:
párky javořické, těstoviny penne, cibule, česnek, chilli paprika čerstvá, bazalka čerstvá, pyré rajčatové, vývar kuřecí, fazolky zelené, olej olivový, rajče, parmazán

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu