Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní játra s paprikami

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 562 kJ /
612 kcal
Bílkoviny103,23 g
Tuky16,53 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 399 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy12,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra omyjeme, očistíme od blanek a nakrájíme na menší kousky. Sádlo rozpustíme a játra s kmínem zprudka orestujeme. Přidáme papriku, protlak a společně minutku podusíme. Lehce podlijeme vodou. Krok 2: Nakrájené cibulky (bílá část) a papriky přihodíme k játrové směsi a dusíme do změknutí jater, papriky by měly být na skus. Nakonec zahustíme solamylem, osolíme, okořeníme a přidáme zelenou část cibulky. Podáváme s rýži nebo s chlebem.

Zveřejněno 12. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní játra s paprikami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5zMv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní játra s paprikami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5zMv

Tématické fráze:
kachní játra, kachní játra recepty, játra s paprikou, recept na kachní játra, kachní játra recept, jatra s paprikami, kachní játra na paprice, kachní-játra-recepty, kachna recepty, recepty na kachni jatra, kachni jatra protlak, jatra na cibulce se zelenou paprikou, recept játra paprika protlak, recept z kachnich jater, paprikovy protlak recept, recepty na kachní játra recept, játra s s paprikou, top recepty kachni játra, restovaná kachní jatra, restovana jatra na paprice

Suroviny:
játra kachní, paprika, cibulka jarní, sádlo, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, voda, pasta chilli, majoránka, kmín celý, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu