Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ragú s bucatini

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 511 kJ /
1 795 kcal
Bílkoviny133,40 g
Tuky120,20 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 416 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer postrouháme - vše osmažíme na sádle.
Přidáme kostky masa, znovu osmažíme, přilijeme víno a vše provaříme i s ním, aby se odpařil alkohol. Krok 2: Přidáme rajčata, krájený česnek, sůl a pepř a pod pokličkou pomalu dusíme do změknutí masa. Pokud je třeba, podlejeme hovězím vývarem.
Do měkkého natrháme bazalku, podle chuti dosolíme a už jen prohřejeme. Krok 3: Podáváme s těstovinami, které jsme uvařili v dostatečně velkém množství hodně osolené vody - u nás byly bucatini.

Zveřejněno 16. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú s bucatini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0V5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú s bucatini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0V5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí ragú, hovězí ragů-recept, bucatini s hovězím masem, hovězí ragú s cuketou, ragů z hovězí, hovězí ragú pomalu dušené, ragu s mrkvi, bucatini recept, raggů s bucatini, zeleninové ragú s vepřovými kuličkami, hovězí ragů s těstovinami recept

Suroviny:
krk hovězí, celer, mrkev, cibule, sádlo, víno červené, rajče, česnek, vývar hovězí, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, sýr gran moravia

Přidat fotografie receptu